• telefon fix 0086-576-80761901

Arestări cu ciocanul de apă Întrebări frecvente

Timp de eliberare: 2020-06-15 21:26:40  Recunoscute: 21

Unu.   Controlează ariesterele ciocanului de apă mişcarea în conductele de alimentare?
Mișcarea în rețeaua de conducte este cauzată de șoc și parțial de fluxul de apă prin rețeaua electrică.Cea mai mare mişcare este cauzată de şoc care poate fi controlat de instalarea arestului pentru ciocanul de apă.
er s. Mișcarea cauzată de fluxul de apă poate fi controlată de plasarea adecvată a umerilor și suporturilor pentru țevi.  

Doi.   Este posibil să controlezi şocul creat de echipamentul de pompare?  
Când o pompă se închide, un anumit grad de şoc va fi experimentat în linia de descărcare.Acest lucru este cauzat de valul de apă din spate la echipamentul de pompare.Şocul poate fi controlat în majoritatea aplicaţiilor de instalaţiile unui arrist de ciocan de apă de dimensiuni corespunzătoare.Unitatea ar trebui să fie instalată la o conexiune de tee în linia de descărcare vertical ă.  

Trei.   Va un arrist de ciocan de apă preveni supapa de control slam?
A     Abatorul cu ciocanul de apă va absorbi şocul şi va minimiza zgomotul.Un scaun moale în valva de control va asigura apoi o închidere liniştită.

Patru.   Este socul generat în conductele de vase de spălat vase controlabil?
Este utilizat un solenoid sau un alt tip de supapă de închidere rapidă pentru aplicațiile de mașină de spălat vase.O ariester de ciocan de apă suficient de mare instalat pe partea de presiune a valvei solenoid va elimina șocul și zgomotul.  

Cinci.   Este controlabil şocul generat în maşinile de spălat acasă?
Da, un arrter de ciocan de apă suficient de mare plasat pe alimentarea cu apă rece și fierbinte la mașina de spălat va absorbi șocul ca urmare a dispozitivelor de închidere rapidă.

Şase.   O să se elimine vibraţiile conductei?  
Dacă vibraţiile   este cauzată de apariția unui șoc în sistemul de conducte, poate fi evitată în cazul în care se instalează un arrister de ciocan de apă în apropierea supapei de închidere rapide.

Şapte.   Sunt necesare întârzieri cu ciocanul de apă în reședința medie?
Da, un şoc sever poate apărea în sistemul de conducte rezidenţiale, mai ales atunci când sunt implicate presiuni excesive de apă.Majoritatea eșecurilor premature ale țevilor, a instalațiilor de stocare a apei calde, a mașinilor de spălat rufe, a valvelor de control automat și a cisternelor sau a supapelor de spălare, pot fi atribuite șocului cauzat de supapele de închidere rapide.Trebuie instalate în tuburile de alimentare cu apă caldă și cu apă rece la acea instalație, echipamente sau aparatură unde șiා101;în stare de șoc.   supapa de reducere a presiunii instalată pe partea de evacuare a contorului de apă poate fi cel mai util în protejarea sistemului de conducte rezidențiale.

Opt.   O să remedieze toate condiţiile de şoc?
Ocazional, un sistem de conducte este proiectat sau instalat necorespunzător.Prin urmare, este necesară corectarea instalării înainte de a putea vindeca şocul.După ce acest lucru a fost realizat, un arrister de apă de dimensiuni corespunzătoare va rectifica starea de șoc.

9.   Care este importanța deplasării cubice inch în ariestere ciocan de apă?
Pentru fiecare tip de dispozitiv destinat controlului șocului este necesară o cantitate prescrisă de deplasare de inch cub.Deoarece hidrotrolii sunt presurizați, volumul volumului de deplasare al acestuia nu este de fapt utilizat până când presiunea apei depășește 60 P.S.I. Prin comparație, dispozitivul de tip cameră de aer necesită un volum de deplasare de aproximativ șase ori mai mare decât cea a fiecărei unit ăți hidrotrol.

Zece.   Au nevoie de panouri de acces?
The   US8216; toate oțelurile inoxidabile US8217;   Unitățile construite cu învelișuri interne din oțel inoxidabil sunt garantate pentru durata de viață a sistemului de conducte.Din cauza construcţiei, longevitatii şi a anilor de funcţionare reuşită, ne convine să afirmăm că nu este nevoie de acces.Unitatea de tip piston trebuie să fie accesibilă sau să fie dotată cu un panou de acces.Unitățile de Piston au piese mobile sigilate printr-un O-ring, ceea ce înseamnă că, la un moment dat în viitor, vor fi necesare înlocuiri sau întreținere.Deși unele unități de piston au garanții pe timp de viață și nu au nici o cerință a panoului de acces, la un moment dat accesul va fi necesar sau acestea vor fi lăsate a șa cum este într-o stare eșuată.

11.   Poate un Water Hammer Arrester să fie plasat în vârful unui ascensor şi să fie eficient?
Nu. Locația unit ății în sine este esențială pentru funcționarea adecvată și eficiența.De obicei, partea de sus a ascensorului este atât de îndepărtată de sursa problemei, încât unitatea nu are niciodată ocazia să-şi facă treaba.Locația trebuie s ă fie la conducta care servește dispozitivul (dispozitivele) și, în mod normal, între ultimele două dispozitive de fixare.


Anterior: Apa cu ciocan de apă

Următor →: Care este cel mai bun arrist de a...